Ošľahnutý oponou : Veľký dubitant Ján Bzdúch

Bibliographic Details
Main Author: Paňáková, Ľudmila (Author)
Format: Article
Language:Slovak
Published: 1998
Subjects:
Source: Košický večer - Roč. 9, č. 75(1998), dát. 0421, s. 4
LEADER 00767nab#a2200301#ar4500
001 000006119
003 SVKKK
005 20030731132751.0
008 030731c1998 e sloo
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
080 |a 79  |2 1981 
080 |a 92  |2 1981 
100 1 |a Paňáková, Ľudmila  |4 aut 
245 1 0 |a Ošľahnutý oponou :  |b Veľký dubitant Ján Bzdúch  |c Paňáková Ľudmila, 
260 |c 1998 
650 0 4 |a divadlo  |z Bzduch, Ján, (herec, 1922-,) 
650 0 4 |a medailóny 
650 0 4 |a osudy životné  |z Košice 
773 0 |t Košický večer  |g Roč. 9, č. 75(1998), dát. 0421, s. 4 
957 |a Košice 
974 |a Cr 
992 |a RBX 
852 |a SVKKK  |b BIB 
998 |a REG