Túlélni ezt a tanévet : Beszélgetés Szigeti Lászlóval, a Szlovák Köztársaság Oktatási Minisztériumának államtitkárával - Szilvássy, József; Szigeti, László
László Szigeti, štátny tajomník Ministerstva školstva SR hodnotí činnosť predchádzajúcej vlády a hľadá východisko z neradostnej situácie.