Dejiny obce Tulčík - Uličný, Ferdinand; Michnovič, Imrich (Prešov : Vydavateľstvo Michala Vaška, 1998)
V knihe je spracovaná 750-ročná dejinná cesta obce Tulčík. Dáva odpoveď na také ľudsky zvedavé otázky, akými sú: kto sme, odkiaľ prichádzame a kam smerujeme.
Keywords: pamiatky umelecko-historické -- Tulčík (Slovensko) -- monografie