Az embernek vállalnia kell önmagát : Beszélgetés Csáky Károllyal - Csicsay, Alajos; Csáky, Károly
Karol Csáky, zakladateľ cirkevnej súkromnej školy v Šahách hovorí o začiatočných problémoch a o svojich plánoch.