Gymnázium v Starej Ľubovni 1948-1998 : 50. výročie - Grega, Ivan; Šebová, Soňa (Stará Ľubovňa : Gymnázium, 1998)
Pred päťdesiatymi rokmi sa otvorili brány staroľubovnianskeho gymnázia. Kniha je spomienkou na vznik a históriu tejto školy.
Keywords: pamätnice -- Gymnázium, Stará Ľubovňa (Slovensko) -- monografie