Prešovské biskupstvo - Pribula, Andrej (Prešov : Dino, vydavateľská fotoagentúra, 1998)
Obrazová publikácia bola vydaná pri príležitosti 180. výročia vzniku Prešovského biskupstva, 110. výročia narodenia biskupa Pavla Petra Gojdiča a 30. výročia obnovenia činnosti gréckokatolíckej cirkvi.
Keywords: biskupstvo gréckokatolické -- Prešov (Slovensko) -- dejiny