Výrazy, ktoré preklenuli tisícročia II.Mičáková Nadežda - Mičáková, Nadežda (Svidník : Podduklianska knižnica, 1998)
Brožúrka je pokračovaním výberovej bibliografie slovných spojení, výrazov a pojmov, v ktorých vystupujú nadprirodzené bytosti alebo prírodné živly, ktorú knižnica vydala v roku 1997.
Keywords: bytosti nadprirodzené -- živly prírodné -- bibliografie výberové