Dejiny Popradu - Chalupecký, Ivan (Košice : Oriens, s. r. o., 1998)
Publikácia sa zaoberá históriou Popradu a jeho jednotlivých mestských častí - Spišskej Soboty, Veľkej, Matejoviec, Stráží a Kvetnice.
Keywords: dejiny -- Poprad (Slovensko) -- monografie