Kežmarok - Baráthová, Nora; Kopkáš, Marcel (Kežmarok : Vydavateľstvo Šafran, 1992)
Dejiny Kežmarku od najstarších čias až dodnes. Historické pamiatky a kultúrny sprievodca.
Keywords: dejiny -- Kežmarok (Slovensko) -- sprievodca kultúrny