Z minulosti Ľubice - Chalupecký, Ivan, 1932- (Kežmarok : Lipták, Mikuláš)
Monografia sa zaoberá históriou, hospodárskymi pomermi, remeselníctvom, poľnohospodárstvom, školstvom, umeleckohistorickými pamiatkami obce Ľubica.
Res. nem.
Keywords: pomery hospodárske -- Ľubica (Slovensko) -- dejiny -- monografie