Stará Ľubovňa a okolie - Chalupecký, Ivan, 1932-; Garajová, Emília (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1973)
História a pamiatky Starej Ľubovne a okolia.
Res. rus., nem., Lit. 48
Keywords: dejiny; pamiatky -- Stará Ľubovňa (Slovensko) -- dejiny -- monografie