Levoča - Chalupecký, Ivan; Rusnák, Ernest (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1988)
Publikácia opisuje historickú metropolu Spiša, ktorá vyniká svojou umeleckou, historickou a architektonickou hodnotou
Res. rus., nem., maď.
Keywords: Levoča (Slovensko) -- dejiny -- pamiatky -- okolie -- monografie