Stredný Spiš - Chalupecký, Ivan; Jiroušek, Ladislav (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1993)
Obrazová publikácia prezentuje nesmierne bohatstvo prírodných krás a kultúrnohistorických pamiatok stredného Spiša
Keywords: Spiš stredný -- publikácie obrazové