Okres Spišská Nová Ves - klenotnica pamiatok - Chalupecký, Ivan, 1932- (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1980)
Obrazová publikácia prezentuje kultúrne a prírodné bohatsvá okresu Spišská Nová Ves. Obsahuje zoznam pamiatok okresu.
Keywords: pamiatky kultúrne -- Spišská Nová Ves (Slovensko) -- okolie -- publikácie obrazové