Z histórie Jamníka - Péchy, Štefan; Žifčák, František; Žifčáková, Agnesa (Jamník : Obecný úrad, 1997)
Publikácia prezentuje bohatú jamnícku históriu od najstarších čias až dodnes.
Keywords: dejiny -- Jamník (Slovensko) -- monografie