Dobšinská Maša môj rodný kraj - Šmelko, Leopold ([S.l.] : Littera Press, 1995)
História obce Dobšinská Maša od najstarších čias až dodnes.
Keywords: dejiny -- Dobšinská Maša (Slovensko) -- monografie vlastivedné