Vodné družstvo na Ondave v Trebišove : 150. ... - Kundrát, Vladimír; Prosba, Jozef (Košice : Slovenský vodohospodársky podnik - povodie Bodrogu a Hornádu, 1998)
Publikácia vyšla pri príležitosti 150. výročia založenia Vodného družstva na Ondave v Trebišove. Oboznamuje nás s prírodnými a spoločensko-historickými pomermi v danom územi, ako aj s vývojom riešenia vodohospodárskej problematiky v tomto regióne.
Res. ang., nem., rus., maď.
Keywords: Vodné družstvo na Ondave (Trebišov, Slovensko) -- dejiny -- pamäti