Rímske obzory - Sočufka, František (Levoča : Polypress spol. s r.o., 1998)
Publikácia obsahuje duchovné úvahy Vatikánskeho rozhlasu. Je to výber z úvah redaktora slovenskej sekcie, ktoré vznikali z podnetu aktuálnych udalostí, ale majú zväčša nadčasovú platnosť.
Keywords: Sočufka, František, -- 1955-, -- kňaz, publicista slov; literatúra slovenská -- poviedky -- úvahy náboženské