Estetika Michala Greguša - Sošková, Jana (Prešov : Filozofická fakulta Prešovskej univerzity, 1998)
Publikácia predstavuje estetické myslenie Michala Greguša, učiteľa a rektora Prešovského evanjelického kolégia.
Res. nem., ang., franc., Lit. 108
Keywords: Greguš, Michal, -- 1793-1838, -- filozof, pedagóg; estetika -- Greguš, Michal (1793-1838) -- život a dielo -- monografie