Súpis literatúry z fondu knižnice Spišského múzea za rok 1997 - Bystrá, Anna (Levoča : Spišské múzeum, 1998)
Súpis obsahuje v abecednom poradí knihy, katalógy, zborníky, bibliografie a životopisy, ktoré knižnica Spišského múzea v Levoči vlastnila v roku 1997.
Keywords: knižnica Spišského múzea (Levoča, Slovensko) -- fond knižničný -- r. 1997 -- súpisy