Plavnica - Smetana, Karol; Smetana, Karol; Smetana, Marcel; Spišak, Peter (Plavnica : Obecný úrad, 1998)
Publikácia sa zaoberá históriou obce a približuje aj prítomnosť
Keywords: dejiny -- monografie -- Plavnica (Slovensko)