Humenné - Mišková, Mária (Humenné : Mestský úrad, 1998)
Záznam prednášky prednesenej na seminári k 680. výročiu prvej písomnej zmienky o meste Humenné.
Keywords: dejiny -- Humenné (Slovensko) -- seminár -- príspevky