Osobnosti Humenného a okolia - Fedič, Vasil; Guzej, Juraj; Ďugoš, Pavol (Humenné : V. Fedič - Redos, 1997)
Publikácia predstavuje niekoľko významných osobností minulosti a súčasnosti, ktorých život bol alebo je spojený s Humenným a jeho okolím. Kniha bola vydaná pri príležitosti osláv 680. výročia prvej písomnej zmienky o meste Humenné.
Lit.
Keywords: osobnosti významné -- Humenné (Slovensko) -- profily