Spisovatelia Rožňavského okresu - Bečková, Hedviga (Rožňava : Gemerská knižnica P. Dobšinského, 1997)
Publikácia uvádza stručnú charakteristiku obce Rožňavského okresu a osobnosti, ktoré sa tu narodili, študovali alebo pôsobili.
Keywords: dejiny miest -- Rožňava (Slovensko) -- spisovatelia -- rodáci -- profily -- publikácie regionálne