Príspevky k dejinám východného Slovenska : zborník - Hudečková, Viera (Prešov : ManaCon, 1998)
V zborníku prác učiteľov katedry dejín Fakulty humanitných a prírodných vied PU v Prešove sú zhromaždené príspevky venované regionálnym dejinám a mapujú jednotlivé stránky politických, hospodárskych a kultúrnych dejín východného Slovenska.
Keywords: dejiny -- Slovensko východné -- zborníky