Dejiny mesta Humenné : regionálna bibliografia - Ambrová, Helena (Humenné : Vihorlatská knižnica, 1997)
V bibliografii sú zaradené dokumenty týkajúce sa všetkých sfér spoločenského, hospodárskeho i kultúrneho života mesta. Obsahuje záznamy o knihách, zborníkoch i článkoch z periodickej tlače.
Keywords: dejiny -- Humenné (Slovensko) -- bibliografie regionálne