Folklórna skupina Kojšovan a tradičné zvyky obce - Petrov, A. (Kojšov : Obecný úrad a Miestny odbor Matice slovenskej, 1998)
Kniha vychádza pri príležitosti 40. výročia vzniku folklórnej skupiny Kojšovan.
Res. angl., nem., rus.
Keywords: Kojšovan (folklórna skupina, Kojšov, Slovensko) -- folklór -- tradície -- monografie