Tatranské listy : Vladimír Roy : výber z korešpodencie 1934-1936 - Rusnáková, Ľuba (Poprad : Podtatranská knižnica, 1998)
Tatranská korešpondencia Vladimíra Roya je spracovaná na základe rukopisného materiálu Archívu literatúry a umenia Matice slovenskej v Martine.
Keywords: Roy, Vladimír, -- 1885-1936, -- kaplán, básnik sl; korešpondencia -- Roy, Vladimír (1885-1936) -- monografie