Spišský hrad a okolie : Spišská Kapitula - Spišské Podhradie - Žehra - Hodkovce - Bijacovce - Dreveník - Pavúková, Dáša; Štubňa, Kazimír (Spišská Nová Ves : Ankus edition, 1999)
Publikácia opisuje históriu Spišského hradu a okolia.
Keywords: Spišský hrad -- Spiš (Slovensko) -- publikácie informačné