Seňa = Szina : kapitoly z dejín obce - Kolivoško, Štefan (Seňa : Obecný úrad, 1999)
Publikácia vyšla pri príležitosti 750. výročia prvej písomnej zmienky o Seni. Opisuje históriu obce od najstarších čias do r. 1945.
Lit.
Res. ang., maď.
Keywords: Seňa (Slovensko) -- dejiny -- monografie