Ložín 1227 - 1997 : sedemstosedemdesiat rokov prvej písomnej zmienky - Ďurčák, Ignác (Ložín : Obecný úrad, 1997)
Prvá publikácia o obci, jej minulosť i prítomnosť.
Správne podnázov: 770...
Keywords: Ložín (Slovensko) -- dejiny -- publikácie