Dlhé Klčovo : sedemsto rokov histórie - Šafranko, Peter (Prešov : Náboženské vydavateľstvo PETRA, 2000)
História a súčasnosť obce Dlhé Klčovo.
Správne podnázov: 700 rokov
Keywords: Dlhé Klčovo (Slovensko) -- dejiny -- monografie