Základná umelecká škola Kežmarok 1952-2002 - Fudalyová, Marianna; Levocký, Ján (Kežmarok : ViViT s.r.o., 2002)
História a súčasnosť Základnej umeleckej školy v Kežmarku.
Keywords: Základná umelecká škola (Kežmarok, Slovensko) -- 1952-2002 -- pamäti