Vranov nad Topľou v 20. storočí. Časť prvá: do roku 1948) - Michnovič, Imrich (Vranov nad Topľou : Mesto Vranov nad Topľou, 2002)
Dejiny mesta Vranov nad Topľou do roku 1948.
Správne podnázov: (časť...)
Res. angl.
Keywords: Vranov nad Topľou (Slovensko) -- dejiny -- do r. 1948 -- publikácie