Východoslovenské múzeum v Košiciach : sprievodca jubilejnou výstavou a dejinami múzeavydaný pri príležitosti 130. výročia založenia Hornouhorskej muzeálnej spoločnosti - Duchoň, Jozef (Košice : Východoslovenské múzeum, 2002)
Dejiny Východoslovenského múzea v Košiciach vo výstave.
Keywords: Východoslovenské múzeum (Košice, Slovensko) -- dejiny -- výstavy -- sprievodca