Kríže Košíc a okolia - Buganová, Klaudia; Šangala, Marián (Bratislava : LÚČ, vydavateľské družstvo, 2002)
Publikácia ponúka pozorný pohľad vnímavých autorov - etnografky a fotografa - na kríže regiónu okolia Košíc.
Res. angl., nem
Keywords: kríže -- Košice (Slovensko : okolie) -- publikácie