Zmeny v prístupe štátnych orgánov k problematike cigánskych obyvateľov a ich uplatnenie vo Východoslovenskom kraji v rokoch 1965-1969 - Jurová, Anna, 1953- (1989)
Analýza rómskej problematiky vo Východoslovenskom kraji v rokoch 1965-1969
Keywords: rodiny rómske -- školstvo -- bývanie -- 1965-1969 -- Slovensko východné -- výskumy -- referáty