Výskum rodinných obyčajov ako prostriedok poznania rodiny Cigánov-Rómov na Slovensku - Mann, Arne B., 1952- (1989)
Rodinné zvyky Cigánov-Rómov na Slovensku
Keywords: rodiny rómske -- zvyky rodinné -- výskumy etnografické -- Slovensko -- štúdie