K vývoju rómskej society na Spiši do roku 1945 - Kollárová, Zuzana (1992)
Osídlenie Spiša v stredoveku a život Rómov do r.1918. Sociálno-ekonomické a kultúrne postavenie rómskeho obyvateľstva (1918-1945)
Res. angl., róm.
Keywords: etnikum rómske -- vývoj -- postavenia sociálno-ekonomické -- do 1945 -- Spiš -- štúdie