K cikánské problematice na Ostravsku-Karvinsku : k problematice asimilace slovenských Cikánů v průmyslových oblastech českých zemí - Davidová, Eva
Dlhodobé usídlenie sa cigánskych rodín zo Slovenska na Ostravsku-Karvínsku.