Ako žiť v rodine a spoločnosti : učebné texty pre cigánske ženy v kurzoch spoločenského minima - Fakundinyová, V. (Bratislava : Ministerstvo kultúry SSR, 1973)
Kultúrno-výchovná práca medzi rómskymi ženami.
Keywords: etnikum rómske -- ženy -- výchova spoločenská -- kurzy -- učebnice