Výber manželského partnera u Cigánov - Rómov na Spiši : k problematike existencie "cigánskej skupiny" - Mann, Arne B., 1952-
Sledované 4 časové obdobia. Roky 1895-1925, 1926-1945, 1946-1965, 1966-1988. Pri uzatváraní manželstiev sú doporučované obce odkiaľ sa má vyberať partner