Seminár k problémom výskumu cigánskych obyvateľov a cigánskych rodín
Správa o usporiadaní seminára k cigánskej rodine v Košiciach v dňoch 17.a 18.2.1988. Priebežne rozoberá referáty odznené na danom seminári