Vážená pani Mitterandová : Riaditeľka divadla Romathan píše manželke francúzskeho prezidenta
Humanitnú prácu nasmerovať na Rómov. Výzva A.Koptovej(riaditelky divadla Romathan,Košice) k pani Mitterandovej. Žiadosť o pomoc finančnú i morálnu.