Neznámi Rómovia : zo života a kultúry Cigánov - Rómov na Slovensku - Mann, Arne B., 1952- (Bratislava : Ister Science Press, 1992)
Zborník sa zaoberá spôsobom života a kultúry Cigánov - Rómov na Slovensku.
Res. angl., róm.
Keywords: etnikum rómske -- spôsoby života -- dejiny -- súčasnosť -- vzdelávanie -- výskumy etnografické