Správy a rozbory : definitívne výsledky sčítania ľudu, domov a bytov cigánskeho obyvateľstva 1970 (Bratislava : Slovenský štatistický úrad, 1974)
Štatistické rozbory o cigánoch, ich rodinách, bytoch i vzdelaní
Keywords: rodina rómska -- údaje štatistické -- byty -- vzdelanie -- Slovensko