Rómske piesne z obce Žehňa - Belišová, Jana (1992)
Rómske piesne z hudobného hľadiska. Čardáše. Rom-pop. Rómske piesne z hľadiska tematiky - láska, žiaľ. Ukážky piesní
Res. angl., róm., lit. 3 zázn. v češ., maď.
Keywords: hudba; piesne cigánske -- Žehňa -- štúdie