K otázkam práce medzi cigánskym obyvateľstvom na Slovensku - Štencl, Ján (1959)
Referát prednesený na celoslov. aktíve 30.1.1959. Osady - hygienické prehliadky. Kultúra - negramotnosť. Výchova detí v rodinách. Výstavba bytov. Príklady. Stranícky dobový pohľad
Keywords: Rómovia -- otázky bytové -- kultúra -- otázky zdravotnícke -- rozbory