Z výzkumu péče o společenskou integraci cikánskych občanů II : Některé konkrétní poznatky - Pavlok, V.
Popis výberového súboru cigánskych rodín. Potvrdenie pretrvávania veľkorodiny. Stav starostlivosti o nezaopatrené deti z cigánskych rodín. Trestná činnosť v cigánskych rodinách
Keywords: rodina cigánska -- veľkorodina -- pretrvávanie -- Československo -- Česká republika -- štúdie