Sociálno-politické postavenie a perzekúcie Cigánov na Gemeri v rokoch 1918 - 1945 - Gecelovský, Vladimír (1987)
Vymedzenie prenasledovania cigánov, uvedenie zákonov na základe,ktorých boli prenasledovaní
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit. a pozn. 65 zázn
Keywords: perzekúcie -- Rómovia -- Gemer -- 1918 -1945 -- štúdie